Afhalen is mogelijk

Wanneer u telefonisch besteld kunt u uw bestelling bij ons afhalen. Wij zijn geopend vanaf 17:00 uur op vrijdag t/m dinsdag.

Graag tot ziens.

PROEF ITALIË IN HULST

Geniet van culinaire Italiaanse tradities bij Ristorante-Pizzeria La Luna Rossa in het Zeeuws-Vlaamse Hulst. Dompel u onder in de sfeer van Italië en laat u verwennen. Trakteer uzelf op een smakelijke pizza of een overheerlijk pastagerecht. Ook vis en vlees, op traditionele Italiaanse wijze bereid, staan op de kaart. Bij La Luna Rossa kunt u lekker eten in een sfeervolle ambiance, voor een eerlijke prijs.

U vindt La Luna Rossa naast de Graauwse Poort, aan het Schuttershof 2. Er is plaats voor 110 gasten. Op mooie (na)zomerse dagen is een plaatsje op het terras een aanrader. In het restaurant kunnen ook groepen (tot veertig personen) terecht. Wie snel een hapje wil eten, kan vooraf de bestelling doorbellen via telefoonnummer (0031) 114 311874. Onder Menu vindt u de gerechten. Lekker thuis genieten van een Italiaanse maaltijd is ook mogelijk. La Luna Rossa heeft een afhaalservice.